Presentació del PAM

Em plau presentar-vos el Programa d’Actuació Municipal 2019-2023 que hem elaborat conjuntament l’equip de govern municipal, el personal tècnic municipal i la ciutadania mitjançant el procés participatiu celebrat a finals de 2019 i principis de 2020.

El Programa d’Actuació Municipal 2019-2023 és un document estratègic de les actuacions que l’Ajuntament de Martorelles desenvoluparà durant el mandat municipal, de manera que es planifica el calendari i els recursos humans i tècnics que es destinaran durant aquests quatre anys a l’acció de govern municipal.

Tot i que aquest compromís de mandat correspon a l’equip de govern, és voluntat d’aquest desenvolupar-lo conjuntament amb la ciutadania mitjançant el procés participatiu celebrat. D’aquesta manera volem donar cabuda a l’opinió ciutadana i a la seva implicació en la consecució dels objectius que ens hem proposat per a aquests quatre anys. El desenvolupament futur de Martorelles no correspon en exclusiva a l’equip de govern municipal, ni tan sols a l’Ajuntament, i per això creiem que la implicació activa de la ciutadania és el principal actiu per construir plegats el municipi que desitgem. I en aquest treball és important l’expertesa i coneixement del personal tècnic municipal, que executa professionalment les directrius d’aquest PAM.

Construir entre tots i totes el futur de Martorelles no és només l’obligació cívica a la qual estem obligats, sinó que també hi intervé la il·lusió col·lectiva per mantenir viva la memòria de les nostres arrels i, alhora, llegar als nostres fills i nets un poble millor on viure-hi. Aquest PAM és el granet de sorra que hi aportem per a aquest objectiu els propers quatre anys.

Cordialment,

Marc Candela i Callado
Alcalde de Martorelles