Programa d'Actuació de Mandat 2020-2023

El Programa d'Actuació de Mandat (PAM) és l'instrument de planificació estratègica que marca el full de ruta a seguir per l'ajuntament durant el mandat. El PAM permet racionalitzar les prioritats municipals i connectar-les amb els diferents espais de gestió de l'organització (pressupost, serveis i recursos humans).

Des de l'Ajuntament de Martorelles hem definit un PAM que orienta la nostra acció en quatre grans objectius estratègics. Quatre objectius que agrupen un conjunt de línies d'actuació i actuacions concretes i que podeu consultar tant dinàmicament en aquest web així com en document pdf al següent enllaç

A més a més, en aquest mandat, el PAM s'ha vinculat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de tal manera que es visualitza com l'acció local que es desenvolupa des de Martorelles contribueix a l'assoliment de l'Agenda 2030 de Nacions Unides.

Aquesta plataforma és l'espai web destinat a rendir comptes per part del govern municipal, de forma transparent i dinàmica, sobre l'estat d'execució del PAM.

Darrera actualització: 23 maig de 2023

Objectius de Desenvolupament Sostenible

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible són un conjunt d'objectius mundials relacionats amb els desafiaments ambientals, polítics i econòmics amb què s'enfronta el nostre món. Aquí pots veure com el Pla connecta amb els ODS.